May 11, 2021

Social Media Trends met Dennis de Winter - Growth Deep Dive #11 met Jordi Bron

Social Media Trends met Dennis de Winter - Growth Deep Dive #11 met Jordi Bron

Dennis de Winter - Socialmedia-expert, -trendwatcher en -trainer
Social media is niet meer weg te denken en speelt inmiddels een enorme rol op de B2B markt. Maar wat zijn nou dé social mediatrends van 2021? Waar zien we mogelijkheden en waar moeten we on...


Dennis de Winter - Socialmedia-expert, -trendwatcher en -trainer

Social media is niet meer weg te denken en speelt inmiddels een enorme rol op de B2B markt. Maar wat zijn nou dé social mediatrends van 2021? Waar zien we mogelijkheden en waar moeten we onmiddellijk mee stoppen? Van F.O.M.O (Fear Of Missing Out) op Clubhouse tot e-commerce op TikTok. Niks is te gek.

Dennis de Winter is altijd up-to-date met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van social media. Met zijn grote hoeveelheid aan kennis weet hij altijd wat er speelt. Hij bundelt alles wat er speelt rond social media samen met wat hij in de praktijk leert. Vandaag deelt hij deze bundel met ons!

Neem een kijkje in de wereld van social media in Deep Dive Sessie nummer 11 met Dennis de Winter en Jordi Bron.

Deep Dive Expert Sessies

Als Growth Hackers zijn wij breed georiënteerd. De Growth Managers bij Red Panda Works zijn generalist. Zij kunnen op veel fronten meepraten, adviseren en werk controleren. Alle Growth Managers zijn een 8 uit 10 op alle marketing en sales aspecten. Mocht er een keer een 10 uit 10 nodig zijn, een specialist dus, dan werken we vanuit Red Panda Works inmiddels met meer dan 80 experts. Om onze kennis én jouw kennis te verbreden en te verdiepen, interviewen we deze specialisten. Zij geven hun beste tips en tricks, zodat wij als Growth Hackers nóg beter worden.

Dennis de Winter

Website: https://www.dennisdewinter.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/dendw/

Jordi Bron 

Website: https://redpanda.works/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jordibron/