March 22, 2021

Podcasting met Elias Crum - Growth Deep Dive #3 met Jordi Bron

Podcasting met Elias Crum - Growth Deep Dive #3 met Jordi Bron

Elias is dé expert als het gaat om Podcasting. In het dagelijks leven helpt Elias met Marketing Guys CMO's (Chief Marketing Officers).


Elias Crum - Founder Marketing Guys

Elias is dé expert als het gaat om Podcasting. In het dagelijks leven helpt Elias met Marketing Guys CMO's (Chief Marketing Officers). Hij helpt CMO's wereldwijd met meerdere zaken, waaronder brand awareness, lead generatie en het inzicht verkrijgen op de ROI van de marketingactiviteiten. Dit doet hij met zijn team door het inzetten van verschillende marketingtechnologieën, op een data gedreven manier.

Podcasting speelt een grote rol in zijn marketingmix, gezien het dé manier is om autoriteit uit te stralen. In deze Deep Dive Sessie deelt Elias alle tips and tricks voor het inzetten van podcasting voor je brand.

 

Expert Deep Dive Sessies

Als Growth Hackers zijn wij breed georiënteerd. De Growth Managers bij Red Panda Works zijn generalist. Zij kunnen op veel fronten meepraten, adviseren en werk controleren. Alle Growth Managers zijn een 8 uit 10 op alle marketing en sales aspecten. Mocht er een keer een 10 uit 10 nodig zijn, een specialist dus, dan werken we vanuit Red Panda Works inmiddels met meer dan 80 experts. Om onze kennis én jouw kennis te verbreden en te verdiepen, interviewen we deze specialisten. Zij geven hun beste tips en tricks, zodat wij als Growth Hackers nóg beter worden.

 

Elias Crum

Website: https://marketingguys.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/eliascrum/

 

Jordi Bron

Website: https://redpanda.works/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jordibron/