March 18, 2021

Personal Branding met Denise Pellinkhof - Growth Deep Dive #1 met Jordi Bron

Personal Branding met Denise Pellinkhof - Growth Deep Dive #1 met Jordi Bron

Denise helpt experts met online zichtbaarheid, personal branding, employee advocacy, ambassadeurschap en contentmarketing! Dit doet ze met haar bedrijf, Joy in Business.
Maar hoe doet ze dat?


Growth Deep Dive

Als Growth Hackers zijn wij breed georiënteerd. De Growth Managers bij Red Panda Works zijn generalist. Zij kunnen op veel fronten meepraten, adviseren en werk controleren. Alle Growth Managers zijn een 8 uit 10 op alle marketing en sales aspecten. Mocht er een keer een 10 uit 10 nodig zijn, een specialist dus, dan werken we vanuit Red Panda Works inmiddels met meer dan 80 experts.

Om onze kennis én jouw kennis te verbreden en te verdiepen, interviewen we deze specialisten. Zij geven hun beste tips en tricks, zodat wij als Growth Hackers nóg beter worden.

Denise Pellinkhof - Founder Joy in Business

Denise helpt experts met online zichtbaarheid, personal branding, employee advocacy, ambassadeurschap en contentmarketing! Dit doet ze met haar bedrijf, Joy in Business. Maar hoe doet ze dat? Denise gelooft in de kracht van mensen. In de kracht van hun verhaal. En ze challenged haar klanten om te starten met het vertellen van persoonlijke verhalen. Haar ultieme tip? Gewoon doen!

Website: https://www.joyinbusiness.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/denisepel...

Instagram: https://www.instagram.com/denisepelli...

Jordi Bron - Founder Red Panda Works

Website: https://redpanda.works/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jordibron/