May 25, 2021

Feed Based Marketing met Jeroen van Kesteren - Growth Deep Dive #13 met Jordi Bron

Feed Based Marketing met Jeroen van Kesteren - Growth Deep Dive #13 met Jordi Bron

Feed Based Marketing
Feed based marketing is niet meer weg te denken in de online marketing wereld. Steeds meer websites en webshops maken gebruik van een datafeed met productinformatie die te vinden is op de website. Met deze datafeed kun je producten a...


Feed Based Marketing

Feed based marketing is niet meer weg te denken in de online marketing wereld. Steeds meer websites en webshops maken gebruik van een datafeed met productinformatie die te vinden is op de website. Met deze datafeed kun je producten aanbieden op verschillende advertentiekanalen zoals Google Shopping, Facebook Advertising en Instagram. Hoe lastig is dit? Dat legt Jeroen je uit. Daarbij geeft hij verschillende tips voor het gebruiken van verschillende tools en het inzetten van advertentiebudgetten.

Growth Deep Dive

Als Growth Hackers zijn wij breed georiënteerd. De Growth Managers bij Red Panda Works zijn generalist. Zij kunnen op veel fronten meepraten, adviseren en werk controleren. Ik wil dat alle Growth Managers een 8 uit 10 zijn op alle marketing en sales aspecten. Mocht er een keer een 10 uit 10 nodig zijn, een specialist dus, dan werken we vanuit Red Panda Works inmiddels met meer dan 80 experts. Om onze kennis én jouw kennis te verbreden en te verdiepen, interviewen we deze specialisten. Zij geven hun beste tips en tricks, zodat wij als Growth Hackers nóg beter worden.

Jeroen van Kesteren - Marketing & E-commerce Manager bij Gyzs

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeroenvankesteren/

Website: https://www.gyzs.nl/

Jordi Bron - Founder Red Panda Works

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jordibron/

Website: https://www.redpanda.works/ & https://www.redpandatools.nl/ & https://www.redpandapodcast.nl/