March 23, 2021

E-commerce Funnels met Ewoud Uphof - Growth Deep Dive #6 met Jordi Bron

E-commerce Funnels met Ewoud Uphof - Growth Deep Dive #6 met Jordi Bron

Ewoud Uphof - Founder Polaris Growth
Van digital marketing naar conversie optimalisatie. Van growth advisor naar e-commerce specialist. Ewoud Uphof is van alle markten thuis.


Ewoud Uphof - Founder Polaris Growth

Van digital marketing naar conversie optimalisatie. Van growth advisor naar e-commerce specialist. Ewoud Uphof is van alle markten thuis. Ewoud zweert bij Klaviyo, een e-mailmarketing tool voor webwinkels. Klaviyo wordt gebruikt om de klantreis te bouwen met automation, zodat klant data gebruikt kan worden om zeer gepersonaliseerde mails te sturen.  

Ewoud neemt je mee in zijn gehele Klaviyo proces. Gaat hij jou overtuigen om Klaviyo in te zetten? Bekijk de volledige Deep Dive Sessie waarin Ewoud Uphof zijn kennis over E-commerce Funnels deelt.

 

Growth Deep Dive 

Als growth hackers zijn wij breed georiënteerd. De growth managers bij mijn agency Red Panda Works zijn generalist. Zij kunnen op veel fronten meepraten, adviseren en werk controleren. Ik wil dat alle growth managers een 8 uit 10 zijn op alle marketing en sales aspecten. Mocht er een keer een 10 uit 10 nodig zijn, een specialist dus, dan werken we vanuit Red Panda Works inmiddels met meer dan 80 experts. Om onze kennis én jouw kennis te verbreden en te verdiepen, interviewen we deze specialisten. Zij geven hun beste tips en tricks, zodat wij als growth hackers nóg beter worden.

 

Ewoud Uphof 

Website: www.polarisgrowth.com en www.ewouduphof.com

LinkedIn: www.linkedin.com/in/funnel-expert/

Jordi Bron

Website: www.redpanda.works

LinkedIn: www.linkedin.com/in/jordibron/