April 27, 2021

Content Marketing met Stefan van de Wetering - Growth Deep Dive #9 met Jordi Bron

Content Marketing met Stefan van de Wetering - Growth Deep Dive #9 met Jordi Bron

Stefan van de Wetering - Freelance SEO Specialist
Meer bezoekers op je website? Hoger scoren in Google? Meer leads en sales genereren met een slimme online strategie? Tijd voor zoekmachine marketing! Als freelance SEO specialist helpt Stefan succesvolle ...


Stefan van de Wetering - Freelance SEO Specialist

Meer bezoekers op je website? Hoger scoren in Google? Meer leads en sales genereren met een slimme online strategie? Tijd voor zoekmachine marketing! Als freelance SEO specialist helpt Stefan succesvolle ondernemers om online (nog) beter zichtbaar te worden. Hij kan het allemaal. Zonder problemen maakt hij een nieuwe website voor je of optimaliseert hij je bestaande website op het gebied van content, techniek, CRO en autoriteit. Ook schrijft hij zonder problemen SEO-blog artikelen voor je en helpt hij je om nieuwe manieren te vinden om je doelgroep te bereiken. In deze sessie neemt hij je mee in het maken van een goede contentstrategie.

  Growth Deep Dive

Als Growth Hackers zijn wij breed georiënteerd. De Growth Managers bij Red Panda Works zijn generalist. Zij kunnen op veel fronten meepraten, adviseren en werk controleren. Alle Growth Managers zijn een 8 uit 10 op alle marketing en sales aspecten. Mocht er een keer een 10 uit 10 nodig zijn, een specialist dus, dan werken we vanuit Red Panda Works inmiddels met meer dan 80 experts. Om onze kennis én jouw kennis te verbreden en te verdiepen, interviewen we deze specialisten. Zij geven hun beste tips en tricks, zodat wij als Growth Hackers nóg beter worden.

Stefan van de Wetering

Website: https://www.steefthebrave.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/stefan-van-de-wetering-a15a912a/