March 18, 2021

Branding met Mitchell Brown - Growth Deep Dive #2 met Jordi Bron

Branding met Mitchell Brown - Growth Deep Dive #2 met Jordi Bron

Growth Deep Dive

Als Growth Hackers zijn wij breed georiënteerd. De Growth Managers bij Red Panda Works zijn generalist. Zij kunnen op veel fronten meepraten, adviseren en werk controleren. Alle Growth Managers zijn een 8 uit 10 op alle marketing en sales aspecten. Mocht er een keer een 10 uit 10 nodig zijn, een specialist dus, dan werken we vanuit Red Panda Works inmiddels met meer dan 80 experts. Om onze kennis én jouw kennis te verbreden en te verdiepen, interviewen we deze specialisten. Zij geven hun beste tips en tricks, zodat wij als Growth Hackers nóg beter worden.

 

Mitchell Brown - Founder Bright Brown

De allereerste gast van de Red Panda Deep Dive Sessies is niemand minder dan Mitchell Brown, de expert als het gaat om Branding. Branding is meer dan alleen een bedrijfsnaam, logo of huisstijl. Elke vorm van interactie met klanten en het publiek bepalen immers de perceptie van het merk. Mitchell Brown kan je alles vertellen over de positionering van je brand. Benieuwd naar zijn verhaal? Bekijk het volledige interview.‍

Website: https://brightbrown.nl/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mitchellr...

Jordi Bron: Founder van Red Panda Works

Website: https://redpanda.works/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jordibron/  

Wil jij sneller groeien? Dan kan Red Panda Works je helpen. Meld je aan voor de Red Panda Academy en leer in recordtijd alles over B2B Growth Hacking.